De kracht van zelfexpressie en zelfontdekking

By
Nathalie Sulmann
February 13, 2024
5 min leestijd

Ik kan niet wachten om je mee te nemen op een inspirerende reis. Vandaag duiken we diep in het onderwerp van chronische ziekte en de reis naar herstel.

Stel je voor, op jonge leeftijd wordt je verteld dat je nooit meer beter zult worden. Hetgeen mijn podcast gasten ik met elkaar gemeen hebben. Hoe beïnvloedt dat je? Kun je na zo'n ingrijpende uitspraak, je gezondheid herwinnen en je innerlijke criticus overwinnen? Deze aflevering belooft een verrijkende ervaring te worden, met een gast die niet alleen inspirerend is, maar ook confronterend in zijn eerlijke verhaal.

Mijn naam is Nathalie Sulman, je persoonlijke business mentor, en vandaag heb ik het genoegen om Joshua Cobussen te verwelkomen. Samen gaan we dieper in op zijn reis van chronische ziekte naar een leven van vervulling en hoop.

Joshua neemt ons mee van zijn vroege jeugd in het kleine dorpje Dalfsen, waar hij opgroeide te midden va nuitdagingen en isolement. Een leven dat gekenmerkt werd door intense pijn, zowel fysiek als emotioneel. Maar juist in die duisternis vond hij zijn kracht.

Op slechts 14-jarige leeftijd kreeg Joshua te horen dat hij chronisch ziek was, een diagnose die zijn leven op zijn kop zette. Maar wat gebeurt er wanneer je vastbesloten bent om niet te buigen voor de tegenslagen van het leven? Joshua deelt zijn inspirerende verhaal van veerkracht, doorzettingsvermogen en de kracht van het vinden van je eigen stem te midden van pijn en onzekerheid.

Luister hoe Joshua zijn weg vond door een wereld van pesterijen, gezondheidsproblemen en persoonlijke worstelingen. Hij deelt niet alleen zijn dieptepunten, maar ook de momenten van doorbraak en hoop die zijn pad hebben verlicht. Toekomst perspectief lacht hem toe.

Dus laat je inspireren, laat je uitdagen en laat je leiden door het verhaal van Joshua Cobussen. Dit is een aflevering die je niet wilt missen, want het is een herinnering aan de kracht die in ieder van ons schuilt om te herstellen, te groeien en weer eigen baas te worden over ons leven.

Dus pak je koptelefoon, ga er lekker voor zitten en laten we samen luisteren naar het verhaal van hoop, moed en herstel. Ben je er klaar voor om geïnspireerd te worden? Druk op afspelen en laten we samen op reis gaan!

Samen met Joshua jouw onderliggende gezondheidsuitdagingen ontdekken? Stuur hem dan een DM Instagram @Joshuacobussen of ontvang zijn gratis mini - webinar (20 min) cadeau